Руска комунистичка партија

(БОЛСХЕВИКУВ), РЦП (Б.) - види Комунистичка партија Совјетског Савеза, на

. Совјетски историјски енциклопедија. - М .: Совјетска енциклопедија. Ед. ЕМ Зхукова. 1973-1982.